Kantoormaterialen

Stempels
Stempels geven uw thuiskantoor net even dat stukje extra en een professionele uitstraling. Het is meer vertrouwd dan een geschreven naam. Met een stempel van Slenders geeft u uw enveloppen, formulieren of folders een onuitwisbare indruk. Tuimelstempels (Printy) en handstempels zijn verkrijgbaar in alle maten. Wij helpen u graag bij het ontwerp van uw eigen stempel.

Preegtangen
Maak uw briefpapier of thuisbibliotheek persoonlijk door gebruik te maken van een ex libris preegtang. Bij Slenders kunt u uw eigen preegtang laten vervaardigen.

Papierwaren
Slenders biedt oneindig veel keuze in papierwaren voor printwerk. Uw eigen geboortekaartje of uitnodiging is nu nog makkelijker zelf te maken. Bezoek onze winkel voor de diverse soorten, kleuren, maten en diktes papier.

Cartridges
Slenders levert bijna alle originele merkcartridges of kan die desgewenst voor u bestellen.

Inkten
Bij Slenders zijn (vulpen-)inkten verkrijgbaar in vele kleuren en van veel verschillende merken.

Agenda's
Slenders heeft een groot assortiment agenda's zowel gebonden boekagenda's als navulbare agendasystemen van het topmerk Success. Wij hebben ook leren kaften voor agenda's in huis. Begin augustus liggen telkens de agenda's voor het volgend jaar in onze winkel.